Spoedzending

Geplaatst op door

Spoedzending

U bent op zoek naar mogelijkheden om uw spoedzending aan een professional over te laten? Dat treft, want Driven Sneltransport is u graag van dienst! Wij zijn gespecialiseerd in spoedtransport door heel Nederland én Europa. Snel, gemakkelijk en vertrouwd; dat is hoe wij bekend staan bij onze klanten. Wij doen er dan ook alles aan om u tegemoet te komen en uw wensen te vervullen. Voor meer informatie kunt u eens rondkijken op onze website, of neem direct contact op.

Spoedzending

Totaalservice

Bij Driven Sneltransport bieden we graag een totaalservice aan. Dit betekent dat we niet alleen spoedzendingen snel en accuraat verzorgen, maar met u meedenken, vrachtpapieren invullen, de lading controleren en eventueel neutraal maken. Vooral met buitenlandse zendingen is het fijn wanneer iemand met u meedenkt. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook veel ervaring met het bevoorraden van schepen en zijn we bekend met de meeste havens in Europa.

Onze specialisatie ligt dus bij het snel, goed en netjes bezorgen van uw spoedzending. We bezorgen de zending direct op de juiste plaats zonder overladen, waardoor de kans op vertraging of onnodige fouten wordt voorkomen. Voor het transport hebben wij verschillende voertuigen tot onze beschikking, hiermee is er voor ieder transportprobleem een passende oplossing.

Oplossing op maat

U kunt er op rekenen dat wij actief met u meedenken en met een maatwerk oplossing komen. Schroom dus niet om contact op te nemen, wij zijn 24/7 bereikbaar! U kunt ons telefonisch bereiken via 0180 – 840 419 of vraag direct een offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven.

Offerte aanvragen