Spoedtransport

Geplaatst op door

Uw partner voor spoedtransport

Maak kennis met Driven Sneltransport! Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in spoedtransport. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en helpen graag om uw wensen te vervullen. Wilt u uw zending snel en onbeschadigd laten bezorgen?

Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar voor spoedzendingen, zowel in Nederland als in het buitenland.

Spoedtransport

U kunt op ons rekenen

Kiest u voor spoedtransport van Driven Sneltransport? Dan kunt u rekenen op een betrouwbare en bovenal snelle partner. Omdat wij uw zending niet eerst opslaan of overpakken, is directe bezorging gegarandeerd. Ook weten wij daardoor de kans op beschadigingen of fouten te minimaliseren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij net dat beetje extra service te bieden. Daar hoort ook bij dat we met u meedenken. Zo hebben wij een uitgebreid netwerk met diverse soorten auto’s, zo kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Schroom dus niet om uw wensen bij ons kenbaar te maken. Ook het regelen en invullen van vrachtpapieren en het controleren van lading is onderdeel van onze totaalservice.

Goed bereikbaar

Wij zijn altijd goed bereikbaar per telefoon. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over spoedtransport? Bel ons dan op 0180 – 840 419 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen dan contact met u opnemen. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Laat dan uw gegevens achter via het offerteformulier. Op basis van het gewicht en de grootte van de lading zullen we u een prijsindicatie geven.

Offerte aanvragen