Internationaal koerier

Geplaatst op door

Internationaal koerier

Wanneer u een internationaal koerier zoekt, bent u hier aan het juiste adres. Driven Sneltransport biedt vervoer op maat en denkt graag met u mee over een passende oplossing. Wilt u meer weten? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Ervaren en betrouwbaar

Wij zijn een ervaren en betrouwbare koerier voor internationaal transport. Zo zijn wij gespecialiseerd in het bevoorraden van schepen en bekend met de grootste havens van Europa. Wij verzorgen dan ook zendingen door geheel Europa. Uw zending wordt zo spoedig mogelijk bij uw klant afgeleverd en niet eerst opgeslagen of overgepakt. Hierdoor weten wij de kans op fouten of beschadigingen zo klein mogelijk te houden. Driven Sneltransport garandeert een snelle bezorging!

Internationaal koerier

Complete service

Bij Driven Sneltransport bieden we u een complete service. Wij houden ons niet alleen bezig met het leveren van spoeddiensten en directe zendingen. Als koerier van internationaal transport weten wij dat er meer komt kijken bij buitenlandse zendingen. Daarom helpen wij u ook met eventuele vergunningen, de lading controleren en het neutraal maken van de lading.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een koerier voor internationaal transport? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor uw vragen en nemen uitvoerig de tijd om u te adviseren. Ons telefoonnummer is 0180 – 840 419. U kunt ook uw wensen achterlaten via het offerteformulier. Wij zullen dan een offerte op maat voor u samenstellen en u bellen om dit te bespreken.

Offerte aanvragen